Audio opname groepssessie | Het emotionele systeem

In deze audio-opname (diepte sessie van ruim 60 minuten) gaan we er samen voor zorgen dat jij meer emotionele vrijheid in je leven kunt kiezen door de regie terug te pakken over jouw gevoelslichaam.Audio opname groepssessie | Het emotione...

Anoniem

Dankjewel weer voor de prachtige krachtige sessie! Ik ben weer een beetje geland. Jeetje wat een reis. Voel me nu al een ander mens. Dankjewel!

Anoniem

Wauw Laura, ik heb veel andere behandelingen ondergaan maar dit was wel next level 🙏 Ik zweefde voor mijn gevoel en was zo diep weg, vond het eerst lastig om eraan over te geven maar toen dat lukte gebeurde en zag ik van alles. Ik voelde op het laatst alleen maar liefde ❤️

Anoniem

Hoi Laura, ik was vanavond voor het eerst bij een groepssessie. Wat bijzonder! Van alles gevoeld, maar wat overheerste waren mijn zware onderbenen die tegen het einde van de sessie ook heel warm werden. Af en toe dwaalde ik nog even af in mijn (oude) gedachten, maar ik voel me al wel lichter! Ben benieuwd wat het de komende tijd nog gaat brengen. Dankjewel!

Anoniem

Ik merk al echt dat er dingen zijn veranderd in energie. De woede en het verdriet wat ik voelde bij de relatie met mijn familie is geneutraliseerd. Dit wou ik heel graag loslaten. Ik heb er gewoon weg geen gedachten meer over. Het 'boeit' niet meer, het is helemaal goed zo voor mij. Zo bijzonder om dit gelijk zo te ervaren. Daar wil ik je voor bedanken. Het was voor mij de eerste keer maar ik ga vaker met je meedoen!